Thursday, December 20

sabah with prostar family part 6-finale

Assalamu'alaikum


lama sangat kan baru nak buat last part ni..
hihi.
kitorang gerak lambat skit sebab nak ekmas barang.
it's time to check out from UiTM Sabah.
so kitorang gerak pukul 8 pagi kalau x silap la. *kiki*
tempat pertama yang kitorang pegi selepas sarapan pagi ialah pergi Sabah kitorang pegi KK Wetland.
dekat je tempat ni.sekitar Kota Kinabalu je.
tempat ni macam tempat nature.
die mengekalkan dan menjaga kawasan paya dan banyak tumbuh-tumbuhan dan haiwan kat situ.
dan kalau nak cari tempat yang tenang dan nyaman memang korang patut pegi sini la
macam x caya kat tengah - tengah bandar ada tempat macam ni.
dan some of us merasa jalan kat paya die okay.pengalaman yang tak dapat nak dilupakan.

lepas tu kitorang terus ke Pasar Filipin
ape lagi.shopping la
tapi kitorang kena shopping laju2 sebab nak hantar En. Idzham ke airport.
flight die lebih awal dari kitorang
so memang ekspres la kami semua shopping.
kita xde la banyak sangat shopping sebab da penah pegi.
tapi yang lain memang banyak diorang beli
family, sedara mara kirim
beli baju la, gelang la. keropok la.
macam2 okay.

lepas da membeli kami terus ke airport hantar encik idzham
memang sedih skit la part ni.
so x nak la cite.okay

lepas hantar encik kami berhenti solat kat masjid dan pergi semula ke pasar filipin sebab ada yang nak membeli lagi.
lepas tu kitorang ke Sabah muzium dan taman warisan kalau x silap nama die.
memang best la.
kat muzium biasa2 je.
tapi kat taman warisan kita bole tgk banyak jenis rumah tradisional yang ada di Sabah ni..
sgt sgt best okay.

lepas tu kitorang pergi makan makan kat tanjung aru.
makanan die memang sedap dan air chocolate sahke die memang sedap sgt2 okay.
tgk la abc die sedap kot
tapi sayang ade sebahagian daripada kami kena tipu
so jaga jaga okay kalau nak pegi makan ni.
tapi perut memang kenyang la


okay rasanya nak habiskan la entry yang da sampai part 6 ni.
mula mula macam tak nak buat entry ni sebab x nak mengakhiri rasa best dan awesome bersama sama dengan family yang dari part 1 aku join.
tau x perasaan bila da lama relationship kita dengan sesuatu.
kita x nak lepaskan atau x nak habiskan relationship tu.
tapi bagi aku tak kira la da habis da tanggungjawab aku dengan kelab yang aku anggap dah macam family ni..
aku tetap anggap mereka semua ni family aku.
dan takkan aku lupa pengalaman dan suka duka kita semua sepanjang masuk kelab ni,
bukan semua best.ada jugak yang pahit macam peria *pahit tau*
tapi yang manis macam ice cream banyak sangat okay.
memang x boleh nak lupa la.
kalau hilang ingatan pun aku minta kenangan aku dengan mereka x hilang.
last skali nak minta maaf la kat korang kalau ada buat salah silap.
yang kadang2 menyakitkan hati korang ke.
buat korang terasa ke.
biasa la aku manusia jugak.
x lari dari kesilapan kan
dan aku harap korang maafkan aku ye


















and and and I LOVE YOU ALL VERYYYYYYY..... MUCH OKAY~

2 comments:

  1. Sedih sgt entry yg ni :'((( love u too.. P/s: ur cutest rumate.

    ReplyDelete
  2. kan kan kan..aku pun amik masa lama nak post entry yang ni..i love u all~~

    P/s : ur cutest friend

    ReplyDelete

Assalamu'alaikum and hello.
please leave your comment below.
thanks a lot !!.

Labels

uitm (17) friends (15) kenangan (14) rindu (14) sayang (14) gambar (13) cuti (11) family (11) cerita (10) prostar (10) best (9) sabah (9) vacation (8) myself (6) THO (4) classmate (4) pengalaman (4) adik (3) comel (3) i-techqs (3) muda (3) song (3) birthday (2) children (2) favorite (2) love (2) lyric (2) mak (2) male (2) mom (2) music video (2) pandangan (2) singer (2) uitm shah alam (2) wedding (2) Housemates (1) Study week (1) baby (1) bakar (1) coklat (1) convo day (1) dana (1) date (1) dayyan (1) degree (1) degreelife (1) doa (1) exam (1) hack (1) homemade (1) iklan (1) kakak (1) kek (1) kelantan (1) lawak (1) machang (1) miss (1) mp3 (1) muhasabah (1) nasyid (1) penang (1) photo (1) raya (1) resipi (1) roomates (1) seremban2 (1) seremban3 (1) side income (1) subhanallah (1) sushi (1) trip (1) tumpat (1) twin (1)
Powered by Blogger.